Kategóriák
akciós szállítás

kiszállítás komfortfutes.hu

Fűtéstervező segítség

fűtéskereső segítség

TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Silver 4000H 4000 mg 4gr/óra - ózongenerátor készülék

Silver 4000H 4000 mg 4gr/óra - ózongenerátor készülék
 • Silver 4000H 4000 mg 4gr/óra - ózongenerátor készülék
 • Silver 4000H 4000 mg 4gr/óra - ózongenerátor készülék
54 900 Ft [bruttó]
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Kiszállítási díj:
Ingyenes szállítás!

akciós készülékAkciós készülék korlátozott darabszámban! A termék visszaigazolásakor jelezzük készlet és szállítási paramétereket!

 • Aktív ózonkibocsátás: 4g/h 4000mg/óra
  Max kezelhető légtér: 96 m2

  Időzítő: 15-180 perc /3óra/
  Teljesítmény: 68 W
  Zajszint: 40 dB
  Termék mérete: 220x170x160 mm
  Termék súly: 2,4 kg
  Áramellátás: AC 220-240 V / 50-60 Hz
  Ózonlap adatai: 1 db (lap), 95x50 mm
  Garancia: 3 év

  SILVER 4000 ózongenerátor készülék, megközelítőleg 100 m2-hez

   - 4 g/h tehát 4000 mg/h ózonkibocsátással rendelkező készülék 1 darab SZABADALMAZTATOTT, könnyen cserélhető ózonkazettával, amely által a készülék megbontása nélkül történik az ózonlap cseréje.
   - Továbbfejlesztett hűtési rendszer, amely már 3 órás üzemidőt eredményez, így már nagyobb terület kezelésére alkalmas a készülék.
   - Időzítő segítségével a készülék 15 perces léptékekkel, maximum 3 órás ózonkezelésre állítható. A beállított kezelési idő végén a készülék automatikusan kikapcsol.
   - 3 év gyártói garancia és gyors garanciális ügyintézés.


  Az OZONEGENERATOR Silver 4000 ózongenerátor készüléket ajánljuk
  pl. normál méretű szobák, lakások, irodák, várók, valamint gépjárművek belső terének és klímájának átfogó ózonkezelésére is.


  Megfelelő koncentráció elérésével az ózon megoldást jelenthet különböző helyiségek, illetve gépjárművek utasterének, rakterének, klímarendszerének fertőtlenítésére, penészmentesítésére, szagtalanítására.

   

  Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljesen megszüntethetőek az ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

  Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, így maximálisan kifejti fertőtlenítő hatását. Az ózongenerátor készülékeken igény szerint beállítható a kezelés időtartama attól függően, hogy milyen erősek a szagok és mekkora térben kívánja azt alkalmazni. Kis méretének és súlyának köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető, tárolható. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

  Silver 4000 ózongenerátor


   

  MINDEN 35000 FT vásárlási összeg felett a terméket INGYEN SZÁLLÍTJUK!

 • Szállítási költség
  0
  Tömeg
  2,4 kg/db
 • AZ ÓZONKEZELÉS

  Környezetbarát fertőtlenítés és szagtalanítás

   

  Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, éttermi konyhákban, öltözőkben és edzőtermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

  Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítséget jelenthet. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

   

                    

   

  Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

  Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

Webáruház készítés