Kategóriák
akciós szállítás

kiszállítás komfortfutes.hu

Fűtéstervező segítség

fűtéskereső segítség

TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Blue 10000 mg 10gr/óra ózongenerátor készülék

Blue 10000 mg 10gr/óra ózongenerátor készülék
 • Blue 10000 mg 10gr/óra ózongenerátor készülék
 • Blue 10000 mg 10gr/óra ózongenerátor készülék
 • Blue 10000 mg 10gr/óra ózongenerátor készülék
89 000 Ft [bruttó]
Szállítási idő:
3-5 munkanap
Kiszállítási díj:
Ingyenes szállítás!

akciós készülékAkciós készülék korlátozott darabszámban! A termék visszaigazolásakor jelezzük készlet és szállítási paramétereket!

 • Aktív ózonkibocsátás: 10g/h 10000mg/óra
  Max kezelhető légtér: 300 m2

  Időzítő: digitálisan állítható + ciklus idő
  Teljesítmény: 100 W
  Zajszint: 40 dB
  Termék mérete: 213x175x154 mm
  Termék súly: 2,6 kg
  Áramellátás: AC 220-240 V / 50-60 Hz
  Ózonlap adatai: 1 db (lap), 95x70 mm
  Garancia: 3 év

  OZONEGENERATOR Blue 10000 ózongenerátor készülék, megközelítőleg akár 300 m2-hez

  10 g/h tehát 10000 mg/h ózonkibocsátással rendelkező készülék 1 darab SZABADALMAZTATOTT, könnyen cserélhető ózonkazettával, amely által a készülék megbontása nélkül történik az ózonlap cseréje.
  Digitálisan beállítható működési idő.
  3 év gyártói garancia és gyors garanciális ügyintézés.


  Alkalmazd az OZONEGENERATOR Blue 10000 ózongenerátor készüléket pl:
  szobák, lakások, orvosi rendelők, közösségi terek, autók ózonkezelésére.

   

  Digitális dőzítővel ellátott, ózonkazettás kivitelű  (kerámialappal), 10 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, megközelítőleg 300 m2-hez is. Nagyobb kezelési idővel és már 3 év garanciával! Lakások, szobák és helyiségek, valamint gépjárművek belső terének és klímájának ózonkezelésére ajánlott. Fertőtlenítés, penészmentesítés, szagtalanítás az ózon erejével.

   

  1 darab SZABADALMAZTATOTT, könnyen cserélhető ózonkazettával, amely által a készülék megbontása nélkül történik az ózonlap cseréje.
  A Blue 10000 Digital készülék jelzi, ha az ózonkazetta tisztításra szorul vagy elérkezett a csere ideje. 

  Akár 4 óra üzemidő
   

  Továbbfejlesztett hűtési rendszer, amely már 4 órás üzemidőt eredményez, így még nagyobb terület kezelésére alkalmas a készülék.
  Az időzítő 15 perces léptékekben állítható. Emellett a készülék a beállítást követően 30 másodpercet biztosít a helyiség elhagyására, mellyel elkerülhető az ózongáz belélegzése, majd a visszaszámlálást követően automatikusan elindul.

  Programozható, ciklikus automatikus működés

  Ezzel a funkcióval 12 vagy 24 órás időintervallumos működés kapcsolható be, ami azt jelenti, hogy amennyiben a készülék csatlakoztatva van áramforráshoz, programozottan 12 vagy 24 óránként automatikusan elindul a megadott beállításokkal. Időzítő segítségével a készülék 15 perces léptékekkel, maximum 4 órás ózonkezelésre állítható. A beállított kezelési idő végén a készülék automatikusan kikapcsol.

   

  Állítható ózongáz kibocsátás

  Könnyedén beállíthatja, ózongáz kibocsátás töménységét, így fokozhatja a hatékonyságot rövid üzemidő esetén. 5 fokozatból választhat: 20%-40%-60%-80%-100%.

   

  Állítható ventilátor sebesség

  A ventilátor fordulatszáma is szabályozható 5 fokozatban ebben a készülékben.


  Megfelelő koncentráció elérésével az ózon megoldást jelenthet különböző helyiségek, illetve gépjárművek utasterének, rakterének, klímarendszerének fertőtlenítésére, penészmentesítésére, szagtalanítására.

   

  Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljesen megszüntethetőek az ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

  Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, így maximálisan kifejti fertőtlenítő hatását. Az ózongenerátor készülékeken igény szerint beállítható a kezelés időtartama attól függően, hogy milyen erősek a szagok és mekkora térben kívánja azt alkalmazni. Kis méretének és súlyának köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető, tárolható. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.


   


   

  MINDEN 35000 FT vásárlási összeg felett a terméket INGYEN SZÁLLÍTJUK!

 • Szállítási költség
  0
  Tömeg
  2,4 kg/db
 • AZ ÓZONKEZELÉS

  Környezetbarát fertőtlenítés és szagtalanítás

   

  Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, éttermi konyhákban, öltözőkben és edzőtermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

  Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítséget jelenthet. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

   

                    

   

  Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

  Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

 • Így használd az ózongenerátort:

  • Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
  • A kezelni kívánt területről távolítson el minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
  • Zárja le a kezelni kívánt területet!
  • Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
  • Állítsa be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
  • Az ózon kezelés befejezése után várjon legalább 30 percet, mielőtt beszállna az autóba, vagy bemenne a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
  • Szellőztesse ki a kezelt területet!
Webáruház készítés